pátek 3. července 2015

Co dál?

Je léto, venku pěkně, 1. ročník, který skýtal "jenom" 4 zkoušky (Ty máš jen 2 zkoušky teď? Tak to je pohoda ne?) úspěšně nějakou dobu za mnou...

Za svou dosavadní neaktivitu se omlouvám, ne že by nebyl čas, byl, jen mě se nechtělo psát :-D a nechce ani teď. Ale... Postupně napíši ke každému zkouškovému předmětu (Lékařská chemie, Lékařská biofyzika, Biologie a genetika, Anatomie) alespoň něco a třeba přihodím i něco navíc :-).

Budoucím spolužákům: Moc vám gratuluji k přijetí, užívejte prázdnin a těšte se do školy, ale... Neučte se, času bude během školy dost ;-).

Mějte krásný den a užívejte léto!


6 komentářů:

  1. Ahoj, jak hodnotíš prvák? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cau! Mozna bych o tom mohl nekdy neco napsat, ale kazdopadne ho hodnotim tak, ze to neni nic nezvladnutelneho. Pokud te zajima neco konkretniho, klidne napis email :).

      Vymazat
    2. díky moc :) to ráda slyším. Snad to samé budu moct říct já po prváku na zubním v Praze :D

      Vymazat
    3. Ajooo dalsi prazska kolegynka, muzes se obratit na mou skvelou prazskou blondatou kolegyni, ta ti napovi vice :).

      Vymazat
  2. Máš i starší spolužáky, kteří například studovali již jinou vš? Jak se díváte na studenty celoživotního vzdělávání a jak to zvládají? Díky za info.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj mam, hodne z nich jich studovalo treba vseobecne lekarstvi. A jak se divame na studenty czv? Naprosto normalne, nesetkal jsem se nikdy s nikym, kdo by s tim mel nejaky problem, jsou to uplne stejni lide jako my a naprosto v pohode ;). A nevsimnul jsem si, ze by nekdo z nich mel nejaky vetsi problem ;).

      Vymazat